ΠΥΛΩΝΕΣ

Οι διαφημιστικοί πυλώνες ενισχύουν την προβολή καταστημάτων με περιορισμένη ορατότητα, καθώς και την προβολή αυτών που βρίσκονται σε οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας όπου, λόγω ταχύτητας, ο οδηγός δεν έχει οπτική επαφή με τις επιγραφές του κτιρίου.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που διαθέτουν οι επιγραφές πυλώνες είναι η δυνατότητα προβολής πληροφοριών στην επιφάνεια μιας επιγραφής πυλώνα που δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στην κύρια σήμανση.

Οι πυλώνες αποτελούν εξαιρετική διαφήμιση για την είσοδο μιας επιχείρησής, καθώς με τον όγκο και την ποιότητά τους προσελκύουν τους περαστικούς και υποψήφιους πελάτες.


Για την εφαρμογή των γραφικών χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα βινύλια, αντανακλαστικά υλικά, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και ανάγλυφα γράμματα από pvc, plexiglass, mdf ή ακόμη και μεταλλικά ανάγλυφα γράμματα (φωτεινά ή μη).

Τα σχήματα και σχέδια που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ενός πυλώνα είναι πολλά: από απλή κάθετη στήλη , μέχρι σύνθετες κατασκευές που περιλαμβάνουν στύλο και μεμονωμένες επιγραφές σε απλά ή ειδικά σχήματα.


Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει , μπορεί να σχεδιάσει και να σας προτείνει πρωτότυπες αλλά και πρακτικές λύσεις για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα και την πιο «δυναμική υποδοχή» για το κατάστημά σας ή την επιχείρησή σας.